Se anunta un show de exceptie, la ultima Gala K1 de la Chisinau, din acest an. 30 de luptatori din Moldova si alte 6 tari vor da totul pentru victorie, la turneul de maine. Cristian Dorel va lupta pentru centura de campion.

Publicat:08.12.2017, 14:18

Aseara, cei 30 de luptatori au vizitat medicii si au mers la cantar. In centrul atentiei au fost moldoveanul Dorel Cristian si sportivul din Surinam, Shonzinyo Abena, care vor lupta pentru centura de campion la 71 de kilograme. 

Shonzinyo ABENA, LUPTATOR SURINAM: “Sunt intotdeauna de nebatut in ring. Mereu vin sa fac un knockout. Sunt mereu pregatit. Vor fi artificii! ” 

Dorel CRISTIAN, LUPTATOR MOLDOVA: “Pot sa ii transmit doar - succes. Va invinge cel mai puternic. ” 

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: “Avem toate sansele sa aducem acasa centura. Cristian Dorel merge demult spre centura. El a castigat Final 4 si a asteptat mult. ” 

O lupta spectaculoasa se anunta cea dintre Constantin Rusu si Pavel Praveshynski, din Belarus. 

Constantin RUSU, LUPTATOR MOLDOVA: “Am pregatit un cadou deosebit. Vreau sa ii fac cadou de Anul Nou – o infrangere frumoasa, sa o vada toti. Sa se duca acasa baiatul implinit. ” 

La Gala K1 vor fi si trei lupte feminine. In una din ele, moldoveanca Nadejda Cantir va da piept cu rusoaica Daria Puntus. 

Nadejda CANTIR, LUPTATOARE MOLDOVA: “Nu este nimic complicat pentru mine. Sper ca aceasta lupta sa fie un examen pe nota 10. ” 

Va fi ultima gala de kickboxing gazduita de Chisinau, in acest an. Turneul de maine va avea loc la Sala Polivalenta si va incepe la ora 17.