Victoria carierei, pentru Karen Khachanov. Tenismanul rus a devenit campion la Paris, dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic, in finala. Sarbul are o consolare - de astazi a revenit pe prima pozitie in topul mondial.

Publicat:05.11.2018, 11:19

Cel mai bun tenisman rus al momentului, Karen Khachanov a reusit surpriza in finala turneului de la Paris. Desi a fost condus cu 3 la 1 in primul set, Khachanov a revenit, a facut doua break-uri si s-a impus cu 7 la 5.

Djokovic parea surprins de evolutia adversarului si nu s-a mai ridicat la nivelul sau de alta data, in setul doi. Khachanov a avut un forehand superb si a servit excelent. 6 la 4 pentru jucatorul rus, care a luat marele trofeu la Paris.

Karen KHACHANOV, TENISMAN RUSIA: "Este unul dintre cele mai mari trofee din cariera mea, de pana acum. Nu puteam sa fiu mai fericit – sa inchei sezonul asa.” 

 Este al 4-lea trofeu ATP in cariera lui Karen Khachanov. El si-a asigurat un premiu de peste 973 de mii de euro. Djokovic va incasa 477 de mii. Totusi, sarbul a devenit, de astazi, lider al clasamentului mondial, reusind sa-l devanseze pe Rafael Nadal.