Victorie clara pentru Juventus in derby-ul cu Napoli, din campionatul Italiei. Torinezii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3 la 1. Cristiano Ronaldo si-a pus amprenta pe toate golurile marcate de bianconeri.

Publicat:30.09.2018, 12:32


Dries Mertens a marcat in minutul 10, pentru oaspeti, insa Juve nu a fost afectata. Cristiano Ronaldo, adus de torinezi in aceasta vara de la Real Madrid, l-a intors pe un fundas advers, apoi a centrat perfect pentru croatul Mandzukic. 

Golul doi al gazdelor a venit la 4 minute dupa revenirea de la cabine, cand acelasi Ronaldo a contribuit decisiv. A sutat de la 20 de metri, balonul a izbit bara lui Ospina, a ricosat la Mandzukic, care a impins mingea in plasa.

Oaspetii au pierdut un jucator in minutul 58, cand Mario Rui a fost eliminat pentru cumul de cartonase. Mai tarziu, Bonucci a inchis tabela la 3 la 1, dupa o minge deviata de acelasi Ronaldo. Juventus si-a consolidat pozitia de lider in Seria A, cu sapte victorii si 21 de puncte. Napoli se plaseaza pe locul 2 cu 15 puncte la activ.