Google+

Viseaza sa ajunga vedete in UFC. Zeci de sportivi si-au masurat fortele la o noua editie a Campionatului Moldovei la grappling - VIDEO

Viseaza sa ajunga vedete in UFC. Zeci de sportivi si-au masurat fortele la o noua editie a Campionatului Moldovei la grappling - VIDEO
Embed:

Lupta cu daruire si viseaza sa ajunga vedete in UFC. Zeci de sportivi si-au masurat fortele, astazi, la o noua editie a Campionatului Moldovei la grappling.

 

Aproximativ 200 de luptatori din diferite colturi ale Moldovei si care reprezinta 20 de cluburi sportive din tara au facut spectacol pe saltea. Cei mai tari la campionatul de grappling ADCC nu doar si-au trantit la sol adversarii, dar si au rezistat procedeelor de strangulare, durere sau blocare. 

 

Denis PALANCICA, LUPTATOR: "Aici te inveti sa controlezi pozitiile. Pentru MMA e superb." 

 

Luptatorii de diferite varste au fost repartizati pe 6 categorii de greutate. De medalii de aur s-au invrednicit Daniel Bunavremea, Cristian Oglinda si Dan Verdes, dar si altii. 

 

Dan VERDES, LUPTATOR: "Turneul a fost foarte greu. Dupa o pregatire foarte buna, te astepti la un rezultat frumos. " 

 

Baietii sunt ambitiosi si se inspira din celebrul turneu UFC. 

 

Daniel BUNAVREMEA, LUPTATOR: “Favoritul meu e Khabib Nurmagomedov. Privesc cum lupta. Poate in suflet are emotii, dar nu le arata. Mereu e calm, e la locul lui. ” 

 

Cristian OGLINDA, LUPTATOR: "Din UFC, ii admir pe toti. De la fiecare pot sa invat. Il sustin pe Ion Cutelaba. Vreau sa spun ca, in viitorul apropiat, o sa ies si eu la MMA. O sa ma ridic, o sa ajung in UFC si o sa fiu campion. " 

 

Grappling ADCC este un sport ce imbina luptele, jiu-jitsu, sambo si artele martiale mixte. Scopul principal al fiecarui luptator este sa-l faca pe adversar sa cedeze pana la finalul timpului stabilit. 

 

Eugeniu PETRACHI, PRESEDINTE ADCC MOLDOVA: "Comparativ cu anii precedenti, tehnica foarte tare a crescut la baieti, nivelul de jiu-jitsu si grappling creste. " 

 

Campionatul Moldovei la grappling se desfasoara anual, iar prima editie a avut loc in 2014.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Sport
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn