Washington Capitals obtine a 3-a victorie consecutiva si ataca locul secund in Conferinta de Est. Aseara, Ovechkin si echipa s-au impus cu 4 la 2 in fata lui Boston, iar hocheistul din Rusia si-a trecut in cont doua reusite.

Publicat:11.01.2019, 18:41


In etapa cu numarul 44 a Ligii Americane de Hochei, Washighton Capitals a dat piept cu Boston Bruins. Gazdele si-au luat cu asalt oponentii si au deschis scorul inca din minutul 6, cand cehul Jakub Vrana l-a invins pe portarul advers cu... sange rece. 

In minutul 14 al reprizei secunde, oaspetii au restabilit egalitatea, insa peste cateva secunde, capitanul lui Capitals, Alex Ovechkin  si-a readus echipa in avantaj.

In a 3-a repriza, cei de la Boston au punctat pentru 2 la 2, insa, conform scenariului din repriza anterioara, nu au reusit sa mentina egaliatatea. Peste un minut, suedezul Nicklas Blackstrom a marcat pentru 3 la 2. 

Cu doua minute inainte de finalul meciului, Alex Ovechkin a tintit poarta adversarilor, printr-un sut din cealalta parte a terenului.

Gratie acestei victorii, Washington Capitals egaleaza la puncte ocupanta locului secund, Toronto Maple Leafs, in timp ce echipa infranta, Boston Bruins se afla pe pozitia a 5-a.