Zi nefasta pentru granzii din Bundesliga. Campioana Bayern Munchen a cedat surprinzator in fata celor de la Borussia Monchengladbach, iar Borussia Dortmund a ratat victoria in meciul contra lui Shalke, chiar daca a condus cu 4 la 0 dupa 25 de minute de joc. Oaspetii au revenit in partea secunda.

Publicat:26.11.2017, 12:19

Borussia Dortmund a avut parte de o sambata neagra in meciul cu Shalke, incheiat la egalitate, scor 4 la 4. Gazdele au deblocat rapid tabela de marcaj, iar in minutul 25 conduceau deja cu 4 la 0. 

Shalke insa a revenit fabulos. Burgstaller a redus din diferenta dupa o ora de joc, iar peste alte 4 minute, Harit a inscris pentru 4 la 2.

A urmat o noua lovitura pentru Dortmund. Aubameyang a vazut al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Oaspetii au profitat din plin de superioritatea numerica. Au incris de doua ori pe final de meci si au castigat un punct nesperat.

Tot ieri, campioana Bayern Munchen a fost invinsa de Borussia Monchengladbach, scor 1 la 2. Gazdele au inceput in forta, iar dupa prima repriza au condus cu 2 la 0. AMBIANTAIn partea secunda, Vidal a redus din diferenta, insa bavarezii nu au evitat esecul. Chiar si asa, Bayern Munchen este lider autoritar in Bundesliga, avand 29 de puncte dupa 13 etape disputate.