Avem parte de o primavara capricioasa. Dupa cateva saptamani cu temperaturi ca de vara, in weekend vremea s-a schimbat. Ieri a plouat cu galeata in sudul tarii, iar in unele localitati a cazut grindina.

Publicat:14.05.2018, 04:57

Aceste fotografii au fost surprinse in satul Horodiste din raionul Calarasi. Potrivit localnicilor, ploaia cu grindina nu a durat mai mult de cinci minute, insa pe alocuri a distrus culturi agricole.

A plouat si in alte regiuni ale tarii. La Anenii Noi si Bubuieci a turnat cu galeata, iar meteorologii anunta ca precipitatiile vor continua si in zilele urmatoare. Abia spre joi, am putea scapa de ploi.

Astazi, in capitala vor fi in jur de 20 de grade, iar spre sfarsitul saptamanii vremea se va incalzi. Maximele ar putea ajunge pana la 28 de grade Celsius.


Horodiste, Calarasi:
Maximovca, Anenii Noi:


Sursa foto: faceook.comIn cursul noptii, in nord se asteapta 7 grade, ziua termometrele vor indica  21 de grade. In centru, noaptea se prognozeaza 8 grade, iar maxima zilei va fi de 22 grade. In sud, noaptea se asteapta 9 grade. Ziua, termometrele vor indica 23 de grade.

In capitala, minima va fi de 10 grade, iar ziua se asteapta 21 grade.