Au demonstrat ca sunt originali, iar acum asteapta voturile telespectatorilor. Doi moldoveni de la Romanii au Talent au intrat in cursa pentru 10 mii de euro. Banii vor ajunge la cel care va obtine cele mai multe puncte din partea publicului. Pentru premiul de originalitate lupta 22 de concurenti.

Publicat:23.05.2020, 20:30

In luna februarie, Vlad a avut o prestatie de neuitat la Romanii au talent. Acesta a recitat inflacarat o poezie si a facut o sala intreaga sa-l asculte in tacere. 

O alta moldoveanca, inscrisa in lista celor care lupta pentru premiul de originalitate, este Laura Muruzuc. Si ea a recitat o poezie, care a emanat puritate, sinceritate si putere.

Si cele mai impresionante momente de acrobatii isi au locul in noul concurs. Acest barbat a facut acrobatii si a dansat in aer, unica lui siguranta fiind propria podoaba capilara.

Cornel Hrisca-Munn a demonstrat ca atunci cand ai muzica in sange, este posibil orice. Chiar daca s-a nascut cu dizabilitati si nu are maini, tanarul a cantat la tobe intr-un mod uimitor.

Iar un alt concurent a demonstrat ca, pentru el, o singura vioara nu este suficient, cantand tocmai la trei viori.

Si Roman Kricheli, acrobatul din Israel, lupta pentru premiul de originalitate. Acesta a intrat intr-o cutie atat de mica, creand impresia ca nu mai are oase.

22 de concurenti lupta pentru premiul de originalitate in valoare de 10 mii de euro, iar telespectatorii sunt cei care vor decide cine a avut cea mai spectaculoasa iesire in scena. Pana joi, acestia isi vor vota favoritul si-l vor alege pe castigator.