A gasit aproape o mie de euro, pe jos, la Piata Centrala din capitala. Este vorba de o femeie venita la cumparaturi care nu a pus banii in buzunar, ci i-a dus la administratie. Acum sefii de la piata il cauta pe cel care a pierdut suma.

Ultimul update: 17.12.2019, 17:23 Publicat:17.12.2019, 17:23

Loreta LISNIC, REPORTER PRO TV: “Banii au fost pierduti in sectorul de legume. Acestia erau inveliti intr-o bucata de hartie pe care femeia i-a gasit jos, langa aceasta taraba.”

Cei aproape 20 de mii de lei au fost gasiti ieri de o femeie care a mers dupa cumparaturi la piata centrala.

Victoria MANZAT, VANZATOARE: “Ieri dupa masa, o doamna s-a adresat ca a gasit o punga cu bani. Ne-am uitat ca suma e mare, s-a adresat la administratie.”

Responsabilii pietei au anuntat despre cele intamplate prin statia radio.

Victoria TRIFAUTAN, SPECIALISTA IN RELATII CU PUBLICUL, PIATA CENTRALA: "A fost intocmit un proces verbal, a fost audiata persoana, a descris situatia. Suma a fost calculata si se pastreaza la administratie.”

Acestia spun ca astazi a aparut prima persoana care pretinde ca i-ar apartine banii.

Victoria MANZAT, VANZATOARE: “Astazi a venit o doamna, avea emotii, era stresata. A intrebat daca nu am observat. Tremura si glasul. Abia dimineata a observat. A zis ca i-a primit de undeva… Zicea ca nu stie cum sa inceapa vorba.”

Victoria TRIFAUTAN, SPECIALISTA IN RELATII CU PUBLICUL, PIATA CENTRALA: “Urmeaza sa fie investigata, sa Iise puna niste intrebari.”

Acesta nu este primul caz cand pe teritoriul pietei se pierde o suma mare de bani.

“Anul trecut, cineva a pierdut o mie de euro. Impreuna cu administratia s-au intors banii inapoi. A fost un caz ca o femeie cu banii in haine i-a pierdut….”

In zilele urmatoare, responsabilii de la piata urmeaza sa identifice proprietarul banilor.

Victoria TRIFAUTAN, SPECIALISTA IN RELATII CU PUBLICUL, PIATA CENTRALA: “Cei care nu cred in minuni, sa stiti ca minunile se intampla."