Fostul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a comentat gestul cumnatului sau, Petru Merineanu, care a mancat o recipisa in momentul in care procurorii si ofiterii efectuau perchezitii in domiciliul acestuia.

Publicat:26.05.2022, 18:30

"Acestea sunt emotiile lui", a spus Dodon.

Cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu, a incercat sa manance o recipisa atunci cand procurorii au descins cu perchezitii la domiciliul acestuia. In document ar fi fost mentionata suma de 700 de mii de euro.

Igor Dodon a fost retinut pe 24 mai, dupa aproape 11 ore de perchezitii la domiciliul sau. El a fost scos din locuinta fiind inconjurat de procurorii anticoruptie, ofiterii CNA si SIS. In fata casei fostului presedinte s-au adunat mai multi sustinatori ai PSRM, dar si activisti. Cele doua tabere s-au imbrancit, iar carabinierii au format un cordon intre ele. Cateva persoane au adus flori si sampanie. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.