Un tanar a murit, iar alte noua persoane au ajuns la spital, dupa ce soferii BMW-urilor in care se aflau, s-au angajat in depasiri neregulamentare. Totul s-a intamplat noaptea trecuta in apropierea localitatii Bahmut din Calarasi. O tanara de 23 de ani a fost intre timp operata si se afla in stare grava.

Publicat:01.10.2019, 10:38

Tragedia s-a intamplat in jurul orei 4 dimineata. Potrivit politiei, unul dintre soferi a facut o depasire neregulamentara.

In urma impactului, un tanar de 29 de ani s-a stins pe loc, iar noua victime au fost duse la spital. In stare critica este o tanara de 23 de ani. Aceasta a fost operata si este internata in stare grava cu multiple traumatisme.

Silvia BOBESCU, DIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL DIN CALARASI: “La moment a fost operata si se afla in stare grava in sectia de reanimare. Alte patru persoane au fost internate in sectia de Chirurgie generala in stare de gravitate medie."

Un alt pacient este internat in Cectia Terapie, avand comotie cerebrala si traumatisme de gravitate medie, iar doua persoane au fost trimise la tratament ambulatoriu.

Mai multe detalii despre cum s-a produs tragedia aflati in jurnalul de la ora 17.