Accident grav la Floresti. Un barbat de 33 de ani, din raionul Floresti a murit, dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a lovit cu masina de un copac.

Publicat:07.08.2022, 14:04

Potrivit politiei, totul s-a intamplat dimineata, in jurul orei 04:00, la intrarea in localitate Frumusica din raionul Floresti. Soferul aflat la volanul unui automobil de model BMW, la iesirea din localitate, din motive necuscute, in curba, a pierdut controlul volanului si s-a lovit de un copac. 

In urma impactului, soferul de 33 de ani a decedat pe loc, iar pasagera, o fata de 20 de ani a fost transportata la spital cu diverse traumatisme, care acum se afla in stare grava in sectia de reanimare

Pe cazul dat a fost initiat un proces penal in cadrul caruia vor fi stabilite toate circumstantele. Totodata urmeaza a fi efectuata expertiza medico-legala, care va stabili daca conducatorul auto s-ar fi aflat in stare de ebrietate.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.