Un barbat de 44 de ani si o femeie de 31 de ani au fost transportati la spital, dupa ce s-au lovit cu masina intr-o poarta metalica, la Singerei. 

Publicat:26.01.2023, 11:46

Potrivit politiei, totul s-a intamplat ieri in jurul orei 19:00, in orasul Singerei. Un barbat de 44 de ani aflat la volanul unei masini de model Volvo a pierdut controlul volanului, a derapat de pe drum si s-a lovit puternic intr-o poarta de metal din localitate. 

In urma impactului, soferul, dar si sotia acestuia de 31 de ani care se afla in masina au fost transportati la spital cu diverse traumatisme.

Pe caz a fost initiat un proces penal, in cadrul caruia urmeaza a fi stabilite toate circumstantele producerii accidentului.

Contactati de PRO TV, medicii Singerei ne-au spus ca soferul este in stare medie, la terapie intensiva, iar sotia acestuia se afla in sectia de traumatologie, cu rani usoare.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.