Un politist a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a fost lovit de un motociclist, dupa ce i-a cerut sa se opreasca pentru a fi verificat, la Orhei. 

Publicat:15.06.2023, 13:49

Potrivit responsabililor de la Inspectoratul National de Securitate Publica, totul s-a intamplat ieri, in jurul orei 22:03, in localitatea Neculaieuca din raionul Orhei. Un politist, ce se afla in misiune de serviciu, i-a cerut unui barbat aflat la ghidonul unei motociclete, fara numere de inmatriculare, sa se opreasca. Motociclistul a redus viteza, insa, ulterior brusc a accelerat si a lovit politistul, care se afla in apropierea automobilul de serviciu. 

In urma impatului, politistul a primit ajutor medical la locul accidentului. 

Totodata motociclistul a fost testat cu ajutorul aparatului Drager, a fost depistat cu o concentratie de 0,96 mg/l alcool in aerul expirat.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.