Soferul microbuzului, implicat in cumplitul accident de ieri de pe soseaua Orhei-Balti, a murit aseara la spital. Barbatul, in varsta de 58 de ani, a fost transportat la spital in stare extrem de grava.

Publicat:26.05.2023, 20:33

Pavel CRISTALOV, VICEDIRECTORUL SPITALULUI RAIONAL ORHEI: „Pacientul din chirurgie, din pacate, a decedat pe masa de operatie, in urma traumatismelor multiple si incompatibile cu viata. 7 pacienti raman internati la spitalul raional Orhei, in sectia de traumatologie. Starea lor ramane de gravitate medie.”

Astfel, bilantul victimelor a ajuns la 3 morti si 12 raniti. In dupa-amiaza zilei de ieri, un automobil de marca Opel a iesit pe contrasens si a lovit frontal un microbuz de ruta, in raionul Orhei. 

In urma impactului, soferul din masina, in varsta de 27 de ani, dar si pasagerul sau au murit pe loc. Ambele vehicule au fost facute zob, iar la fata locului au intervenit mai multe echipaje de ambulante, de politie si de descarcerare. 

Deocamdata nu sunt clare circumstantele in care s-a produs accidentul. 

Politia investigheaza cazul.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.