In prezent, are loc procesul de transmitere a bunurilor aflate anterior in gestiunea Avia Invest, in gestiunea statului. Astfel, toate automobilele de lux, care presteaza servicii VIP pentru pasagerii Aeroportului Chisinau, dupa parerea administratorului intreprinderii, ar fi trebuit transmite la fel statului, caci nu au fost procurate din asa-zisele investitii ale Avia Invest, declara administratorul Aeroportului International Chisinau. 

Publicat:03.04.2023, 09:51

„Incepand cu data de 27 februarie am fost nemijlocit implicat in procesul de transmitere in gestiunea statului, a bunurilor anterior aflate in gestiunea Avia Invest. Dupa cum a fost comunicat si anterior de autoritatile statului, acest proces a durat ceva timp”, sustine administratorul Aeroportului International Chisinau.

Respectiv, in legatura cu transmiterea bunurilor, intreprinderea de stat, impreuna cu autoritatile, au considerat de cuviinta ca toate bunurile aflate in gestiunea Avia Invest, sa fie transmite intreprinderii de stat. 

„Daca este sa ne referim la aceste autoturisme, care o mare parte din ele sunt niste boliduri de lux, pe care o sa le inspectam in timpul ce urmeaza, din punctul meu de vedere si a colegilor mei, noi o sa demonstram ca aceste bunuri constituie un element indispensabil a activitatii coperationale. Unul din serviciile pe care le presteaza aeroportul de mai bine de 10 ani este un serviciu VIP ce consta in preluarea pasagerului de la bordul aerovanei pana la salonul VIP. De aceea, este rational ca aceste bunuri sa ramana in proprietatea statului. Au fost achizitionate din activitatea operationala a aeroportului, si nu din asa-zisele investitii”, a declarat administratorul. 

Cat costa aceste automobile insa, acesta nu a spus, evitand sa ofere un raspuns clar. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.