Judecatoria Chisinau, cu Sediul Ciocana, a aplicat arestul preventiv pentru 30 de zile pentru ucraineanca care ieri a incercat sa intre pe teritoriul Republicii Moldova cu un pachet de 2 kg cu droguri lipite de corpul sau. Anuntul a fost facut de procurorii PCCOCS.

Ultimul update: 14.05.2022, 14:18 Publicat:14.05.2022, 14:19

Potrivit procurorilor PCCOCS, Judecatoria Chisinau a aplicat arestul preventiv pentru 30 de zile in privinta femeii din Ucraina, care a incercat sa treaca frontiera avand ascuns asupra sa un pachet cu substanta solida granulata, asemanatoare dupa culoare si miros cu substanta narcotica de tip PVP. 

Oamenii legii anunta ca la moment investigatiile continua, pentru a stabili daca sunt vizate si alte persoane in aceasta ilegalitate.

O ucraineanca a fost retinuta la punctul de trecere Tudora, dupa ce a incercat sa intre pe teritoriul Republicii Moldova cu un pachet cu 2 kg de droguri lipite de corpul sau. Angajatii PCCOCS au solicitat, astazi, la Judecatoria Chisinau aplicarea arestului preventiv pana la stabilirea tuturor circumstantelor.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.