Air Moldova a anuntat ca a prelungit sistarea zborurilor pana pe 14 septembrie inclusiv. Responsabilii de la companie sustin ca pasagerii care au procurat biletele online vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul.

Publicat:22.08.2023, 10:35

Iar cei care au procurat biletele achitand prin intermediul agentiilor vor putea primi rambursarea in numerar sau pe card, odata cu reluarea activitatii comerciale si operationale a companiei. 

Anterior, Air Moldova a anuntat ca a depus o cerere in instanta prin care solicita sa i se permita sa inceapa procedura de restructurare. Procedura care ar evita falimentarea institutiei. In ultimele luni, compania a anulat o serie de zboruri dinspre si spre Chisinau, invocand probleme financiare. 

Directorul adjunct al Autoritatii Aeronautice Civile ne-a spus ca datoria Air Moldova fata de operatori se ridica la 2,3 miliarde de lei.

Compania, fosta intreprindere de stat, a fost privatizata in toamna anului 2018, iar jurnalistii de investigatii au scris despre legaturile ascunse dintre Ilan Sor si Air Moldova. Compania neaga afilierea. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.