Mai multe curse Air Moldova au fost anulate, iar unele se retin, pe Aeroportul International Chisinau. Contactati de PRO TV, responsabilii de la Air Moldova ne-au spus ca vor reveni cu informatii in acest sens.

Publicat:02.03.2023, 11:58

Totodata, cei de la Autoritatea Aeronautica Civila spun ca zborurile sunt operate in conditii de siguranta a spatiului aerian. Insa, retinerile si zborurile anulate ar fi din cauza unei aeronave care se afla la mentenanta.

Pe 28 februarie, in jur de 70 de persoane, printre care si copii au asteptat mai multe ore imbarcarea pe aeroportul din orasul Dusseldorf, Germania, pentru a ajunge in Republica Moldova. Asta dupa ce compania Air Moldova nu ar fi achitat careva taxe, iar aeronava nu avea permisiunea sa decoleze. Contactati de PRO TV, reprezentantii Air Moldova ne-au spus ca cursa s-a retinut din cauza unor dificultati de ordin operational.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.