Traficul rutier de pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant va fi suspendat, in permetrul strazilor Mitropolit Gavriil Banulescu - Bodoni si Aleksandr Puskin, in perioada 12 mai, ora 21:00 - 15 mai, ora 08:00. 

Publicat:11.05.2023, 10:14

Potrivit Primariei municipiului Chisinau, masura a fost luata in legatura cu organizarea si desfasurarea unei intruniri social-culturale consacrate Zilei Europei si difuzarea transmisiunii Eurovision 2023, organizate de Delegatia Uniunii Europene in Republica Moldova.  

Astfel, in perioada mentionata, transportul public, troleibuze, autobuze, microbuze, care traverseaza Piata Marii Adunari Nationale, va fi redirectionat pe strazile adiacente.

Soferii sunt indemnati sa ocoleasca zona Pietii Marii Adunari Nationale in perioada mentionata, pentru a evita formarea ambuteiajelor.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.