Doi indivizi din Singerei au fost retinuti de politie dupa ce au intrat pe teritoriul unei plantatii de vita-de-vie si au vrut sa fure struguri. Prinsi de paznic, acestia l-au batut si i-au impuscat cainele.

Publicat:23.09.2019, 10:54

S-a intamplat noaptea trecuta. Potrivit politiei, un barbat in varsta de 56 de ani a sunat la 112 si s-a plans ca aflindu-se la paza vitei-de-vie a fos batut de doua persoane.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au stabilit ca doua persoane necunoscute au patruns pe teritoriul plantatiei de vita-de-vie de la marginea satului Pepeni cu o motocicleta.

Cei doi ar fi incercat sa fure struguri.

Paznicul i-a prins si le-a cerut sa plece. La un moment dat, unul dintre indivizi l-a lovit de citeva ori pe barbat cu mainile in regiunea fetei, iar al doilea faptas a scos o arma de vinatoare cu care a impuscat in directia unui caine.

In urma investigatiilor intreprinse de catre politisti, au fost identificati faptasii care sau dovedit a fi doi barbati cu virstele de 37 si 51 de ani, ambii locuitori ai satului Prepelita, raionul Singerei.

La moment se petrec actiuni de urmarire penala in vederea stabilirii tuturor circumstantelor, banuitii au fost retinuti pentru 72 de ore .