Au spus nu coruptiei si au iesit in centrul capitalei pentru a raspandi acest mesaj. Mai multi tineri, voluntari la Centrul National Anticoruptie, au organizat un flash-mob la care au impartit pliante si au discutat cu trecatorii despre consecintele acestui fenomen, dar si unde trebuie sa denunte cazurile de coruptie.

Publicat:20.09.2019, 21:17

Cu pancarte in maini, voluntarii s-au adunat in Gradina publica “Stefan cel Mare”, unde au impartit trecatorilor pliante informative despre fenomenul coruptiei.

Tinerii spera ca mesajul lor sa fie auzit, iar in viitor sa avem o tara fara coruptie.

Adelina este eleva in clasa a 11-a la un liceu din capitala, iar de jumatate de an este volunatara la CNA. Tanara sustine ca cunoaste multe cazuri de coruptie in tara noastra, ceea ce a facut-o sa iasa in strada si sa informeze oamenii despre acest fenomen. 

Razvan a primit un pliant informativ, pe care il va citi cu atentie, spune acesta. Tanarul crede ca fenomenul coruptiei este prezent in toate institutiile statului.  

Organizatorii evenimentului sustin ca tinerii sunt viitorul acestei tari, de aceea este foarte important ca ei sa cunoasca despre fenomenul coruptiei si consecintele acestuia.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul proiectelor PNUD Moldova, in parteneriat cu Centrul National Anticoruptie, iar in urmatoarele zile astfel de flas-moburi vor fi organizate si in alte raioane ale tarii.