Trei renumiti vloggeri din Suedia au vizitat recent Republica Moldova. Acestia au venit aici pentru a vedea „cea mai saraca tara din Eruopa”, asa cum au aratat cautarile pe Google. Insa, aventura acestora a devenit mult mai interesanta in momentul in care l-au intalnit in centrul capitalei pe bunicul Mihail, cel care i-a ajutat sa descopere altfel Republica Moldova. Ba mai mult de atat, tinerii au ramas placut suprinsi de ceea ce au vazut la noi in tara: locurile frumoase, ospitalitatea oamenilor si desigur mancarea gustoasa. 

Publicat:03.08.2022, 09:50

Timp de trei zile, cei trei tineri au reusit sa descopere nu doar locurile frumoase din capitala, dar si din intreaga tara. Acestia au vizitat mai multe parcuri si localuri din Chisinau, Catedrala, Castelul Mimi, plaja de la Vadul lui Voda, dar si piata centrala.

Tinerii vloggeri au vorbit cu localnicii despre trecutul, dar si prezentul tarii, despre aspiratiile si viitorul pe care si-l doresc pentru Republica Moldova, iar bunicul Mihail a fost cel care i-a insotit in aceasta aventura. Impreuna au gustat din bucatele traditionale moldovenesti, au fost la petreceri si au fost la cumparaturi. 

Cei trei tineri au vizitat si parcul de distractii de la Valea Trandafirilor. Desi initial au spus ca este un parc sovietic cu instalatii vechi si ruginite, acestia s-au distrat de minune. 

Baietii au fost placut surprinsi de locurile frumoase pe care le-au gasit in Republica Moldova, dar si de oamenii cu suflet mare. 

„Moldova intradevar are foarte multe locuri minunate, iar cetatenii isi doresc un viitor mai luminos. Daca te decizi sa vizitezi Republica Moldova, recomand sa-l gasiti pe bunicul Mihail si sa calatoriti impreuna cu el”, au spus tinerii la finalul calatoriei.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.