„Avea 37 de taieturi si era toata despicata” spune fiul femeii de 67 de ani ucisa cu cruzime de cele doua copile, in satul Ghermanesti din raionul Telenesti. Acesta spune ca a ramas socat atunci cand si-a vazut mama fara suflare. Atentie, va avertizam ca urmeaza detalii care va pot afecta emotional, scrie tvn.md.

Ultimul update: 23.09.2023, 19:16 Publicat:23.09.2023, 19:13

„37 de taieturi, ce le-a trebuit lor, ce le-au trebuit lor, macar sa fi fost bogata, dar o babuta saraca.”

Barbatul spune ca dupa ce au inteles ce au facut, copilele au fugit, aruncand cutitele chiar intr-o fantana din fata casei.

„Iaca de aici din fantana au scos doua cutite, ap cum, dar cat saraca s-a chinuit saraca baba, batranica saraca.”

Gheorge SPRINCEANA, FIUL FEMEII DECEDATE: „M-au sunat ieri si mi-au spus ca mama mea este decedata, acum eu am venit de acolo si cand colo imi spune ca mama mea este taiata, injunghiata si am stat iaca aici in drum, nu mi-au dat voie sa o vad si dupa ce au luat amprentele si mi-au dat voie si am vazut-o, 37 de taieturi in inima si aici despicata.”

Oamenii din sat au ramas socati de cele intamplate si spun ca nu se mai simt in siguranta nici in propria casa.

„Iaca fata acum mi-a spus ca pe internet este, doua fetiscane, dar cu ce ocazie sa omoare un om care el bea si nu are nimic imprejurul casei, acestia criminali trebuie sa fie ca sa faci asa.”

„Am auzit ca au ucis-o, in casa o gasit-o ginerele mort, ginerele meu traieste in vecin. Si cand s-a dus a gasit-o moarta, numai o dat de pe fata si o vazut ca este in asa situatie si o acoperit-o inapoi si s-a dus si a sunat si a spus ce s-a intamplat, au gasit-o moarta, dar ce si cum nu stiu mai departe nimic.”

„Iti spun ca au luat Winston, bere si inghetata si s-au dus, cand au venit ieri si ma intrebau zic ca da au fost, iaca ce fel de tigari au cumparat, se spune precum ca ele, dar.”

Precizam ca adolescente de 14 si 15 ani au fost retinute aseara, fiind suspecte de comiterea unui omor. Pe acest caz a fost pornita o cauza penala pentru omor intentionat savarsit cu o deosebita cruzime, precum si din motive sadice. Potrivit politiei, este vorba de doua tinere implicate in mai multe acte de violenta si bataie.