Barbatul care a lovit cu masina doi adolescenti in apropierea comunei Stauceni a fost adus astazi in fata magistratilor de la Judecatoria Ciocana. Acolo, judecatorii urmeaza sa decida daca ii vor prelungi arestul. 

Publicat:21.03.2023, 11:18

La mijlocul lunii februarie, doi adolescenti de 12 ani au fost loviti de o masina in timp ce se deplasau cu bicicleta, in apropierea comunei Stauceni. Ambii au ajuns la spital in stare grava. Unul dintre ei a suferit un traumatism cranio-cerebral si mai multe fracturi. Celalalt a fost supus unei interventii chirurgicale si s-a aflat in coma. Tinerii, membrii scolii specializate de ciclism din Chisinau se deplasau fiind echipati corespunzator. Soferul a fost retinut pentru 72 de ore, iar ulterior a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile.

Tot atunci, avocatul barbatului a contestat decizia la Curtea de Apel. Totodata, aparatorul a mentionat ca soferul isi recunoaste vina. 

La cateva zile dupa accident, tatal unuia dintre baieti a anuntat ca acesta a decedat la spital, in timp ce se afla in coma. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508