Barbatul care a pus pe jar autoritatile atunci cand a aruncat o bucata de slanina intr-un magazin din capitala a fost retinut. El le-a spus politistilor ca a facut asta pentru ca angajatii au refuzat sa-i dea un telefon in credit. Pentru isprava sa, barbatul risca 1500 de lei amenda.

Publicat:13.02.2020, 20:54

La audieri, barbatul si-a recunoscut vina si a spus ca a procedat astfel pentru ca... avea datorii la compania de creditare, iar magazinul nu a vrut sa-i dea un telefon in credit.

“Am vrut sa iau un telefon in credit si nu mi l-au dat. Trebuia sa platesc pentru apartament, pentru locuinta, sa intorc creditul, ca sa nu adun procente, si din aceasta cauza am fost refuzat.”

Acum, el risca amenda de pana la 1500 de lei sau munca neremunerata in folosul comunitatii de pana la 60 de ore. Incidentul a avut loc in seara de 25 ianuarie, pe strada Kiev din capitala. Barbatul a aruncat un pachet suspect intr-un magazin de telefonie mobila si altul intr-o organizatie de creditare. Cei care se aflau acolo au crezut ca este un obiect explozibil si au chemat imediat oamenii legii. Veniti la fata locului, politistii si genistii au examinat pachetele si au stabilit ca acolo nu este altceva decat o bucata de slanina.