Patru moldoveni s-au luat la pumni, azi dimineata, dupa ce au aterizat din Dublin la Chisinau si au urcat in autocarul care-i duce pana la aeroport. Speriati, pasagerii care se aflau impreuna cu ei au filmat totul si ne-au transmis imaginile in redactie. Batausii s-au ales cu cate o amenda de 600 de lei, spun politistii de frontiera. 

Ultimul update: 23.12.2021, 09:51 Publicat:23.12.2021, 09:11

Imaginile au fost surprinse la ora cinci dimineata, in autocarul care-i ducea pe pasageri de la avion spre cladirea Aeroportului. Femeia care ne-a transmis imaginile spune ca batausii au consumat alcool in timpul zborului, iar cand au coborat s-au luat la cearta din cauza unor bani. In autocar se aflau mai multi copii, care, speriati, au inceput sa planga. 

Imediat ce a inceput bataia, soferul autocarului a oprit, iar indivizii au fost scosi afara de politistii de frontiera.

Raisa NOVITCHI, OFITERUL DE PRESA AL POLITIEI DE FRONTIERA: “Patru barbati, legitimati ca cetateni ai Republicii Moldova, cu varste cuprinse intre 30-40 de ani. In privinta lor au fost inscrise procese verbale, precum ca au incalcat regimul punctelor de trecere. Nu stim daca erau in stare de ebrietate, insa de la ei mirosea a alcool.”

Astfel, barbatii s-au ales cu cate o amenda de 600 de lei.