Minora de 13 ani, gasita ieri inconstienta intr-un parc din capitala, este internata in sectia de reanimare in stare de coma. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de purtatorul de cuvant al Institutului Mamei si Copilului.

Ultimul update: 15.06.2021, 12:10 Publicat:15.06.2021, 11:50

"La Institutul Mamei si Copilului a fost adusa o pacienta in varsta de 13 ani in stare extrem de grava, prezentand mai multe traumatisme ale coloanei vertebrale, fractura de mandibula si multe alte traumatisme. A fost resusicitata. Momentan a fost internata in sectia de reanimare in stare de coma. Medicii sunt sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire. Aspectele legate de cauzele care au dus la fractura deja urmeaza sa fie stabilite de organele de politie. Parintii sunt la curent" ,ne-a spus purtatorul de cuvant.

Ieri, o minora de 13 ani a fost gasita inconstienta in parcul Valea Trandafirilor din capitala. Potrivit politiei, tanara a fost gasita in jurul orelor 12:30, avand mai multe rani. Minora a fost preluata cu o ambulanta si a fost transportata de urgenta la spital.

Oamenii legii spun ca fata avea mai multe leziuni si ca aceasta ar fi cazut de la inaltime. Cazul este investigat si urmeaza sa fie stabilite toate circumstantele.

Citeste si :  O minora - gasita inconstienta intr-un parc din capitala. Ce spune politia