In urma unei scurgeri de apa, in parcul de la Ciocana s-a format o "cascada" pe scari. Aceasta ar fi aparut de ieri, iar astazi s-a marit, spun martorii. 

Publicat:02.08.2020, 09:34

Potrivit expertului economic, Veaceslav Ionita, totalitatea scurgerilor de apa din oras, care nu au fost pana acum solutionate de Apa-Canal, aduc un prejudiciu de 250 milioane lei anual.

Veceaslav IONITA. EXPERT ECONOMIC: "Pentru admiratorii Cascadei din parcul de la Ciocana-Rascani.
Azi, 2 August, cascada este si mai mare si mai frumoasa, chiar daca Apa-Canal a comunicat inca de ieri Ziaristilor ca problema a fost rezolvata.
Toate “cascadele” si “havuzurile” Apa-Cana din oras ne costa pierderi de 250 milioane lei anual.
Asa si traim."

Intr-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul Alexandru Slusari, a publicat cifrele oferite de Apa-Canal Chisinau, in care se arata ca pierderile anuale de apa constitue 53 % din volumul apei furnizate consumatorilor.

Alexandru SLUSARI, DEPUTAT PLATFORMA DA: "Incredibil!!! Iata cifrele oficiale de la Apa Canal Chisinau.

Anul trecut pierderile de apa au constituit 53 % din volumul apei furnizate consumatorilor, ceea ce inseamna ca locuitorii capitalei au pierdut peste 250 milioane lei din cauza proastei gestionarii a unei intreprinderii – monopoliste! Ma tem ca exact asa de prost stau lucrurile si in alte domenii de prestare a serviciilor publice.

Noi niciodata nu vom iesi din saracie, daca organele abilitate nu vor sanctiona hotii, iar poporul responsabil nu va identifica un grup de gospodari onesti pentru administrarea treburilor publice."