Un incendiu devastator s-a produs astazi la Drochia. Un copil de doi ani a ars de viu in casa cuprinsa de flacari, iar fratele mai mare a acestuia a fost internat la spital.

Ultimul update: 23.02.2021, 18:18 Publicat:23.02.2021, 18:18

Potrivit politiei, tragedia s-a intamplat astazi, in satul Gribova, din raionul Drochia. O femeie in varsta de 32 de ani a aprins focul in soba si a plecat la magazin. In acest timp, copiii sai au ramas singuri in casa. Baiatul de 11 ani a deschis gura sobei de unde a cazut un carbune aprins. Fiind speriat, copilul a fugit la vecini dupa ajutor, iar cel de 2 ani a ramas in casa cuprinsa de flacari. 

Vazand ca le arde casa, vecinii au sunat-o pe femeie ca sa vina urgent acasa si au alertat pompierii si politia. Doua echipaje de salvatori au luptat cu flacarile. In timpul interventiei, salvatorii au depistat cadavrul partial carbonizat a unui copil de 2 ani. 

Totodata, copilul de 11 ani a suferit arsuri de gradul II in timpul ce a incercat sa stinga focul. Copilul a fost transportat de urgenta la spitalul raional pentru ingrijiri medicale. Cauza si circumstantele cazului urmeaza a fi stabilite de specialisti.