Caz socant in capitala. Un tanar de 20 de ani a murit la spital, dupa ce i s-a facut rau in timp ce scria examenul de bacalaureat la limba romana. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de responsabilii de la Institutul de neurologie si neurochirurgie, unde a decedat acesta.

Publicat:11.06.2021, 16:45

Stirea se actualizeaza. 

Tanarul era student la Colegiului Financiar-Bancar si a mers sa sustina examenul de bacalaureat la Liceului "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din capitala. 

Contactati de PRO TV, administratia liceului ne-a spus ca dupa ce s-a prezentat la examen, tanarului i s-a facut rau si a fost preluat de o ambulanta si transportat la Institutul de neurologie si neurochirurgie. 

Solicitati de PRO TV, purtatorul de cuvant al spitalului ne-a spus ca tanarul era in stare grava si a fost internat in sectia Terapie Intensiva. Doua zile a stat in coma, iar ieri seara acesta a decedat.

Primarul localitatii Magdacesti, Cojocaru Liuba, ne-a spus ca intreaga localitate este socata de moarte acestuia. Acesta era unicul copil la parinti, care locuiesc in localitate. Revenim cu detalii.