Ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu a declarat ca a primit o factura la gaz de 6200 de lei. Intrebat daca va reusi sa achite aceasta suma, Spinu a afirmat ca va avea aceasta posibilitate, iar daca ar fi avut posibilitatea sa renunte la compensatia oferita de Guvern ar face-o. Declaratiile au fost facute in cadrul emisiunii IN PROfunzime.

Publicat:17.01.2022, 22:22

Andrei SPINU, MINISTRUL INFRASTRUCTURII SI DEZVOLTARII REGIONALE:"Factura care mi-a venit a fost de 6200 de lei pentru o suprafata de 250 de metri patrati."

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV:"Si puteti sa o achitati?"

Andrei SPINU, MINISTRUL INFRASTRUCTURII SI DEZVOLTARII REGIONALE:"Da. Eu cred ca sunt printre persoanele care pot achita aceasta suma si daca va fi acel modul de renuntare la acea compensatie o voi face-o."

Expertul in energetica, Victor Parlicov, a spus ca nu stie exact cat a primit pentru consumul de gaz.

Victor PARLICOV, EXPERT IN ENERGETICA:"Sincer sa fiu, nustiu ce factura am primit, dar noi putem sa ne reglam nivelul de confort si de cand au aparut copii, suntem cu un regim de confort de 20 de grade in apartament. Asa ca eu nu ma astept la o factura mai mare de vreo 500 de lei."