Nouă pasageri, răniți în urma accidentului grav produs seara trecută la Căușeni, rămân internați la spitalul din oraș. Starea acestora este gravă, dar stabilă. Alți doi pacienți au fost transferați la Institutul de Medicină Urgentă din capitală.

Publicat:27.04.2024, 17:11

Cristina ȚURCAN, PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL SPITALULUI RAIONAL CĂUȘENI:  „Ieri au fost aduși în total 25 (n. red de răniți). Dintre care, din cei 9, o persoană este însărcinată, se află la monitorizare, nu are nicio complicație. Trei pacienți sunt în secția de traumatologie, trei sunt în secția chirurgie, trei sunt în secția de terapie acută. Cei transferați la Chișinău au fost în stare mai gravă.”

Acești pacienți erau printre cei aproape 50 de pasageri din autobuzul implicat în accidentul de ieri. Toți sunt angajați de la Muzeul Național de Istorie, care a anuțat că își sistează activitatea pentru acest weekend. Accidentul s-a produs seara trecută între localitățile Grigorievca și Baccealia din raionul Căușeni. 

Potrivit poliției, șoferul unui autoturism de marcă Nissan a ieșit la depășire, fără să se asigure, și s-a ciocnit frontal cu un autobuz. Bărbatul a decedat la locul accidentului. Poliția a inițiat o anchetă.

Citeste si : „Doamne ferește”. Noi imagini cu accidentul de la Căușeni în care o persoană a decedat, iar alte 16 au ajuns la spital - VIDEO

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  găsiți imaginile, dar și știrile momentului din Moldova și din întreaga lume! Fii reporter Pro TV. Dacă ai surprins imagini care pot deveni o știre, ni le poți trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.