Interpreta de muzica populara, Ioana Capraru, se afla la spital, fiind infectata cu coronavirus. Boala i-a provocat complicatii, dar artista sustine ca se simte mai bine si spera ca in curand va fi externata. Ulterior va urma o perioada de reabilitare.

Publicat:06.11.2020, 18:30

Ioana Capraru spune ca nu stie unde s-a infectat. Testul pozitiv la coronavirus l-a primit pe 16 octombrie, iar timp de cinci zile s-a tratat acasa. Pentru ca a starea de sanatate s0a inrautatit, pe 21 octombrie a fost internata la Spitalul Cancelariei de Stat. Artista povesteste ca virusul i-a provocat complicatii. Pentru ca in tinerete a suferit un soc anafilactic, are fobie la perfuzii. Astfel, initial refuza administrarea acestora.

Ioana CAPRARU, INTERPRETA: “Doctorul m-a convins ca fara perfuzii, nu o sa trec peste Covid, care mi-a afectat pancreasul.”

Ioana Capraru, in varsta de 68 de ani, spune ca se simte mai bine, iar directorul spitalululi ne-a spus ca in urmatoarele zile ea ar putea fi externata. Totusi, va urma o perioada de reabilitare acasa. Acum isi aminteste de primele simptome: nas infundat, febra, dureri musculare si dificultati de respiratie.

Ioana CAPRARU, INTERPRETA:  “Pana la urma mi-am revenit, multumesc tuturor doctorilor care sunt alaturi de mine si am capatat o incredere mare in ei.”

Sotul interpetei a fost si el internat, dar acum doua zile a fost lasat sa plece acasa, dupa ce s-a tratat de Covid. Ioana Capraru a debutat in muzica in anul 1971 si a fost solista la circa 10 orchestre de muzica populara din tara. 

De aproape doua saptamani, la spital se afla si Nicolae Botgros, care s-a infectat cu coronavirus. El ramane internat la reanimare, la Institutul de Medicina Urgenta. Medicii spun ca in ultimele zile starea lui de sanatate s-a imbunatatit.