Cei doi angajati ai Inspectoratului de politie Dubasari, au fost retinuti ieri in regiunea transnistreana, astazi au fost eliberati. Despre asta anunta responsabilii de la politie. 

Publicat:16.07.2021, 10:08

"Cei doi angajati ai Inspectoratului de Politie Dubasari, retinuti de fortele neconstitutionale, in timp ce se aflau pe teritoriul regiunii transnistrene a Republicii Moldova, au revenit acasa, in siguranta.

In urma actiunilor intreprinse de autoritati, in special a conducerii MAI, IGP si a IP Dubasari, colegii nostri au fost lasati la libertate. Autoritatile, in continuare, documenteaza cazul si stabilesc motivul retinerii", spun responsabilii de la Politia Republicii Moldova. 

Citeste si :  Ce spune CUC despre politistii retinuti in regiunea transnistreana: "Politistii au fost opriti in trafic de catre reprezentanti ai „mgb-lui"

Doi angajati ai IP Dubasari au fost retinuti ieri in timp ce se aflau pe teritoriul regiunii transnistriene. 

In luna octombrie a anului trecut, patru moldoveni au fost rapiti de catre militia transnistriana, unul din acestia fiind angajat al Ministerului Afacerilor Interne, iar altul - angajat al Agentiei Servicii Publice.