Vloggerita din Chisinau, care si-a pus capat zilelor, aruncandu-se de la etajul 14 al blocului in care locuia, a lasat un biletel de adio unde isi cere iertare de la cei apropiati. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de oamenii legii. 

Ultimul update: 10.06.2021, 08:16 Publicat:10.06.2021, 08:18

Cu 2 ore inainte de tragedie, tanara a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un fundal negru la care a scris comentariul: ”Sfarsit”.

Prietenii fetei, dar si cei care o cunosteau, au scris mesaje de condoleante pe paginile lor in care spun ca nu le vine a crede ca tanara a recurs la asa gest. Vloggerita avea aproape 100 de mii de urmaritori. In urma tragediei, oamenii legii i-au stabilit identitatea pe retelele de socializare.

Totul s-a intamplat seara trecuta, in jurul orei 22:30, pe strada Gheorghe Asachi. Tanara in varsta de 24 de ani s-a aruncat in gol de la etajul 14 al blocului in care locuia.

"La examinarea de catre medicul legist urme de moarte violenta nu au fost depistate decit cele caracteristice caderii de la inaltime", spun oamenii legii. 

Tanara locuia impreuna cu iubitul, iar in momentul tragediei era singura acasa. 

"Din discutiile cu vecinii certuri, scandaluri nu au auzit", spun politistii. 

Totodata, oamenii legii anunta ca fata a lasat un biletel de adio unde isi cere iertare de la cei apropiati. Pe caz a fost initiat un proces penal pentru a fi stabilite toate circumstantele. La moment nu se cunoaste ce ce ar fi facut-o pe tanara ca sa recurga la asa gest.

Citeste si :  Ultima ora. O vloggerita din Chisinau si-a pus capat zilelor. Tanara s-a aruncat in gol de la balcon