Compania avia TAROM a anuntat ca suspenda cursele pana la data de 15 octombrie 2020 catre/dinspre Republica Moldova si Israel in legatura cu prelungirea starii de urgenta in Romania.

Publicat:17.09.2020, 10:37

Potrivit companiei, autoritatile din Romania au anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, pana in data pe 15 octombrie 2020.

Ca urmare a restrictiilor de calatorie impuse de catre autoritati, TAROM suspenda operarea curselor comerciale pana la data de 15 octombrie 2020 inclusiv, catre/dinspre urmatoarele tari:

- Republica Moldova

- Israel

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de calatorie, fara taxe de modificare sau pot fi rambursate.

Modificarile se pot face in 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, va rugam sa contactati agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

In cazul in care biletele au fost achizitionate pe site-ul TAROM sau intr-o agentie TAROM, va rugam ne contactati la adresa: contact@tarom.ro .

"Mentionam faptul ca de la aceste restrictii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transporta marfuri (cursele cargo), cursele speciale de interventie solicitate de catre autoritati, cursele medicale, cursele care transporta personal de ingrijire sau muncitori sezonieri in agricultura, dar si zborurile de repatriere (chartere speciale).

Nu uitati! In cazul in care va doriti sa va deplasati in strainatate, va recomandam informarea din surse oficiale: http://www.mae.ro/node/51759?fbclid=IwAR23LH6v0ZAKPDtBFiYs7jBlsCw5EZlDSP8zvxwc5o0QP-J6Vl6OzFcvmZU

Important: Vom reveni cu o postare ulterioara dedicata zborurilor efectuate in regim special, organizate de catre TAROM, cu destinatia Tel Aviv!", se arata in comunicat.