Compania de turism "Tez Tour" nu are nicio legatura cu subiectul, difuzat de Pro TV, despre o agentie de turism care a inselat doua familii din capitala. In stirea respectiva, din greseala, au aparut imagini cu aceasta companie.

Publicat:24.07.2018, 09:55

Imaginea care apare, in cateva secunde din video, nu are legatura cu conflictul respectiv si a fost folosita accidental.

Acum o luna, doua familii din capitala au mers la o agentie de turism din Chisinau si au achitat 53 de mii de lei pentru foi turistice in Grecia.

Saptamana trecuta, cand erau gata de vacanta, cu bagajele facute, oamenii sustin ca au fost telefonati de la agentie. Li s-a spus ca nu mai pot pleca fiindca nu mai sunt locuri in hotelul in care trebuiau sa fie cazati.

Agentia le-a propus un alt hotel, insa oamenii spun ca au refuzat, pentru ca acesta era intr-o stare deplorabila si au cerut banii inapoi. Directorul le-a intors trei mii de lei, iar restul 50 de mii urma sa le intoarca ulterior, insa asta nu s-a mai intamplat.

Atunci, oamenii au mers la agentie pentru a-si primi banii, dar directoarea ar fi refuzat sa o faca. Aceasta nu a vrut sa faca comentarii in fata camerei.

Oamenii spun ca au depus o plangere la politie.



VEZI SI: Au platit 53 de mii de lei pentru o vacanta in Grecia, dar au ramas si fara odihna si fara bani. Doua familii din capitala se plang ca au fost inselate de catre o agentie de turism. Cum s-a intamplat totul - VIDEO