Consilierul prezidential, Veaceslav Negruta a venit cu o reactie pe retelele de socializare, dupa ce astazi Guvernatorul Bancii Nationale, Octavian Armasu a prezentat un raport asupra inflatiei.

Publicat:13.05.2022, 19:20

"BNM, nu fi baba Vanga! Obiectivul fundamental al Bancii Nationale este asigurarea si mentinerea stabilitatii preturilor” - art. 4 din Legea BNM.

4 luni pierdute de BNM in 2021 costa prea mult ...", a scris Neguta pe pagina sa de facebook.

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Octavian Armasu, a prezentat astazi raportul asupra inflatiei. Acesta sustine ca toate economiile se confrunta acuma cu o inflatiei in crestere ca urmare a situatiei pandemice si a razboiului din Ucraina .Armasu a mentionat ca inflatia la finele lunii aprilie a atins nivelul de 27,1%, iar cea mai mare crestere o au preturile la combustibil.

Citeste si :  Guvernatorul BNM: „Inflatia la finele lunii aprilie a atins nivelul de 27,1%. Cea mai mare crestere o au preturile la combustibil” - VIDEO

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.