Consumatorii din reteaua de distributie RED Nord si peste 90% din consumatorii din reteaua Premier Energy Distribution sunt conectati la energia electrica. Anuntul a fost facut de ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu.

Ultimul update: 23.11.2022, 22:42 Publicat:23.11.2022, 22:43

"Prieteni, la ora aceasta, toti consumatorii din reteaua de distributie RED Nord si peste 90% din consumatorii din reteaua Premier Energy Distribution sunt conectati la energia electrica. In orele urmatoare vor fi conectati toti consumatorii. Echipele distribuitorilor sunt in teren. Multumesc tuturor celor implicati in restabilirea furnizarii de energie electrica. Impreuna cu toata tara va suntem recunoscatori!" , a precizat Andrei Spinu.

Astazi, ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu, a anuntat ca urmare a bombardamentului Rusiei impotriva sistemului energetic ucrainean din ultima ora, avem intreruperi masive de energie electrica in toata tara.

Reprezentantii Moldelectrica ne-a spus atunci ca toara tara a ramas fara lumina, si ca incearca sa construiasca sistemul de la sursele de energie, spre consumatori.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.