Urmare a bombardamentului Rusiei impotriva sistemului energetic ucrainean din ultima ora, avem intreruperi masive de energie electrica in toata tara, anunta Andrei Spinu.

Ultimul update: 23.11.2022, 14:35 Publicat:23.11.2022, 14:33

„Dragi cetateni, azi avem repetarea situatie din 15 Noiembrie. Urmare a bombardamentului Rusiei impotriva sistemului energetic ucrainean din ultima ora, avem intreruperi masive de energie electrica in toata tara. Moldelectrica lucreaza pentru restabilirea conectarii la energia electrica. Voi reveni cu informatii suplimentare in cel mai scurt timp”, a scris Andrei Spinu pe facebook. 

La data de 15 noiembrie, mai multe localitati din tara, printre care Singerei, Riscani, Falesti, Soroca, Edinet, Ocnita dar si in mai multe cartiere din municipiul Balti si Chisinau, au ramas fara lumina. Atunci, Spinu a spus ca deconectarile au avut loc in urma bombardamentelor Rusiei impotriva sistemului energetic ucrainean. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.