Doua adolescente de 14 si 15 ani din Telenesti au fost retinute aseara in cazul uciderii unei femei de 67 de ani. Victima fusese ucisa cu cruzime in propria gospodarie.

Ultimul update: 23.09.2023, 10:27 Publicat:23.09.2023, 10:24

Potrivit politiei, cele doua fete, in varsta de 14, respectiv 15 ani, aflandu-se in gospodaria unui baiat in satul Ghermanesti din raionul Telenesti, ar fi intrat intr-un conflict cu stapana casei, o femeie de 67 de ani, ulterior cearta degenerand intr-o bataie.

Mai mult, adolescentele i-ar fi aplicat femeii multiple lovituri de cutit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapuma si s-au eschivat de la fata locului, iar cutitele le-ar fi aruncat intr-o fantana de langa gospodaria victimei.

Acestea nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate in mai multe cazuri de bataie in diferite sectoare ale capitalei, iar unele imagini de agresiune au fost distribuite in mediul online.

Una dintre ele este plasata intr-un Centru de plasament in situatii de risc din capitala pe care il paraseste des fara a instiinta responsabilii.

Pe caz a fost pornita o cauza penala pentru „ Omor intentionat savarsit cu deosebita cruzime, precum si din motive sadice”.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.