Ion Ceban a venit cu o reactie dupa ce o teava s-a spart pe strada Albisoara si spune ca nu este problema in carosabilul renovat, dar in teava care a cedat. El a mentionat ca nu se stie suta la suta cand s-ar putea intampla situatii de avariere la utilitatile subterane.

Publicat:25.11.2020, 11:24

Ion CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: "La strada Albisoara intersectie cu Alecsandri a cedat un apeduct cu diametrul 600 presiunea de 9 bar schimbata in 2014.

Este o teava care face legatura cu statia de pompare a apei si aprovizioneaza sectorul centru al orasului. Carosabilul nou renovat nu a fost afectat. Apa Canal a intervenit in regim de urgenta pentru a remedia situatia.

Noi nu putem cunoaste suta la suta situatiile de avariere care ar putea avea loc la utilitatile subterane in diverse locatii.

Nu este vorba sau problema in carosabilul renovat, este problema in teava care a cedat. Avaria va fi remediata in termeni cat mai restransi".

 

 

 

 

 

Citeste si :  Recent reparata, strada Albisoara este inundata. O gura de canalizare - transformata intr-un havuz - VIDEO

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.