Ceata densa si viteza excesiva – o combinatie fatala care a stat la baza unui groaznic accident produs astazi la Causeni. Trei oameni au murit, iar unul a fost ranit dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Una dintre victime era o bloggerita destul de cunoscuta pe retelele de socializare.

Publicat:17.10.2019, 13:58

Incidentul s-a produs in jurul orei opt dimineata. Potrivit politiei, un automobil de model Peugeot care se deplasa spre Causeni s-a ciocnit, intr-o curba, cu un Opel Zamfira.

"La fata locului a venit echipa de medici si salvatorii. Accidentul este grav. Avem trei persoane decedate si unul traumat."

Soferii ambelor autovehicule, in varsta de 32 si 19 ani, au decedat, la fel si o femeie de 27 de ani. Un barbat, pasager in automobilul de marca Opel s-a ales cu o fractura a mainii stangi si a fost transportat la spitalul din Causeni. 

Cauza preliminara a producerii accidentului ar fi viteza in conditii de vizibilitate redusa, spun oamenii legii. La locul producerii accidentului, circulatia rutiera a fost sistata pentru o ora, iar masinile au fost redirectionate pe un drum adiacent.

"Facem curatenie aici. Evacuam transportul."

Alte circumstante urmeaza a fi stabilite de politie.