Ai nevoie de un imprumut urgent, pana la salariu? Vcredit.md iti vine in ajutor! Poti obtine de la 500 pana la 3000 de lei timp de o ora. Nu mai trebuie sa te deplasezi la oficiul creditorului, sa stai in rand dupa acte care iti vor confirma veniturile sau sa-ti rogi rudele si prietenii sa-ti fie fidejusori. Doar completeaza formularul online de pe site si in cateva minute vei afla decizia expertilor creditari.

Publicat:18.09.2018, 06:47

Cine si cum poate beneficia de împrumuturi online, fara hârtii?

Pentru a beneficia de un împrumut 100% online, trebuie sa accesezi site-ul www.vcredit.md si sa-ti creezi un cont personal. Dupa care, va urma completarea cererii de împrumut si expedierea acesteia spre analiza. Timp de 1 ora maximum, vei primi raspuns la solicitare si în caz de aprobare, suma necesara va fi transferata direct pe cardul personal sau o vei putea lua în numerar, din orice oficiu postal. Tot de ce ai nevoie pentru a depune o cerere de împrumut sunt: telefonul sau calculatorul conectate la internet si buletinul de identitate. 

Astfel, prin intermediul împrumuturilor online, pe termen scurt, poti beneficia de orice suma cuprinsa între 500 si 3000 lei, cu o perioada de rambursare între 10 si 30 zile. Un avantaj important este faptul ca pentru primul împrumut nu se aplica dobânda sau comision, astfel ca va urma sa rambursezi doar suma pe care ai solicitat-o, fara a plati ceva în plus. În acest mod, ai posibilitatea sa îti creezi un împrumut personalizat, reiesind din propriile necesitati si capacitati de plata. 

6 avantaje ale împrumutului 100% online

Cererea de împrumut se depune online. Site-ul este disponibil de pe orice dispozitiv. 

Completarea cererii îti va lua 7 minute – interfata user-friendly a site-ului permite trecerea cu usurinta a celor câtiva pasi necesari. 

Confidentialitatea si protejarea datelor cu caracter personal sunt garantate pe tot parcursul utilizarii serviciului de creditare online.

Având încredere în clientii nostri, oferim si alte avantaje pe parcurs – de exemplu, de la al doilea împrumut, suma disponibila este de pâna la 5000 lei. 

Împrumutul 100% online este disponibil în toata tara. Poti depune cererea din orice localitate, important e sa aveti acces la internet. 

Banii sunt transferati direct pe cardul personal sau în numerar, imediat dupa aprobarea cererii.

Împrumuturile pe card presupun comoditate si rapiditate, atunci când ai nevoie urgent de o suma de bani. 

Vcredit.md este una dintre cele mai accesibile modalitati de a împrumuta bani în timp scurt, cu minim de documente. Aceasta e cea mai potrivita solutie atunci când apar cheltuielile neprevazute si vrei sa le faci fata cât mai curând posibil.  

www.vcredit.md 

*Acest articol este un produs comercial