Depozitul unei fabrici din sectorul Ciocana al capitalei a fost cuprins de flacari. Incendiul a izbucnit la primele ore ale diminetii, cand angajatii inca nu se aflau la munca. Mai multe bunuri din incapere, inclusiv un transformator electric, au ars pana la venirea pompierilor.

Publicat:11.10.2019, 16:51

Incendiul a izbucnit in jurul orei opt dimineata. Sase echipaje ale pompierilor au ajuns la fata locului pentru a stinge focul. 

Salvatorii au stabilit ca a ars o suprafata de 30 de metri patrati. Mistuit de flacari a fost si un transformator electric.

"S-a aprins focul in transformatorul electric. Un scurt circuit s-a produs la panoul de distributie a energiei electrice, care are 380 de watt."

“Am chemat pompierii. Este o statie de electricitate, care aprovizioneaza fabrica cu energie electrica. Cred ca a fost un scurt circuit undeva, de asta si a inceput a arde.”

A intervenit si o ambulanta, dar din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Liliana PUSCASU, OFITERUL DE PRESA AL IGSU: “Pompierii au reusit sa localizeze incendiul ca sa nu fie propagat pe o suprafata mai mare, un depozit de covoare si unul de vopsea.”

Pompierii urmeaza sa stabileasca ce a provocat incendiul.