Descoperire macabra la Edinet. Cadavrul unui barbat, dat disparut acum trei ani, a fost gasit in curtea unei locuinte. Politia a stabilit ca victima ar fi fost ucisa de feciorul concubinei sale, in urma unui conflict, iar cei doi ar fi ingropat trupul neinsufletit langa casa lor. Tanarul a fost retinut, iar mama lui este cercetata in libertate.

Publicat:20.04.2021, 19:53

Nicolae EVORSCHI, FRATELE BARBATULUI RETINUT: “Candva bunicii tineau acolo lemne, carbune. Am aflat ieri dimineata, cand a venit politia sa o ia pe mama si fratele.”

Fratele tanarului retinut ne-a spus ca ieri politia a gasit cadavrul ingropat intr-o anexa din curtea casei lor. Nicolae sustine ca nu stia nimic despre cele intamplate, dar ca barbatul ucis ar fi fost agresiv.

Nicolae EVORSCHI, FRATELE BARBATULUI RETINUT: “Batai, strigate, strangulari si de asta s-a si ajuns la asa ceva, pentru ca nu a fost o viata normala.

El a locuit in Ucraina, a fost acolo inchis si aici cand a venit si de cand cu mamica a trait in concubinaj tot asa numai probleme.” 

Nicolae spune ca in copilarie ar fi fost torturat de concubinul mamei si din acest motiv nu l-a cautat cand acesta a disparut.

Nicolae EVORSCHI, FRATELE BARBATULUI RETINUT: “Cand eram copil, la 12 ani cand a aparut el, am fost scos la ora doua noaptea, dus la cimitir la tata la mormant. Batai de joc numai. Dupa asta, am vazut ca a disparut, pentru ce sa ma interesez si sa-l caut?”

Cei doi frati traiesc impreuna cu familiile lor in casa ramasa de la bunici. Sotia suspectului ne-a povestit ca nu a inteles ce se intampla cand a venit politia.

Cristina, SOTIA BARBATULUI RETINUT: “Au venit de dimineata, a iesit la poarta, l-au urcat in masina si l-au dus. Nu au spus nimic. 

- “Eu stiu ca ei aveau conflicte cu barbatul care a decedat, se certau tare cu sotul meu.”

Vecinii spun ca tinerii nu erau violenti si ca vestea despre cadavrul ascuns in curte a zguduit tot satul.

”Nu ne-am asteptat. Intreg satul a fost socat.”

 “Erau baieti cuminti. Ce au patit, nu stiu. Ei se intelegeau, traiau bine.”

Potrivit politiei, la inceputul acestei luni unchiul barbatului gasit mort a solicitat ajutor pentru a afla unde se afla nepotul sau. Nu am reusit astazi sa vorbim cu acesta pentru a ne povesti mai multe. In urma investigatiilor, oamenii legii au stabilit ca in 2018 victima a avut un conflict cu concubina sa, dupa care ar fi agresat-o. Femeia si-a chemat feciorul in ajutor, iar acesta l-ar fi lovit pe barbat in regiunea capului. Pentru a scapa de cadavru, cei doi l-au ingropat in gospodaria feciorului, sustine politia. Tanarul a fost retinut si si-a recunoscut partial vina, iar mama lui este cercetata in libertate. Daca vor fi gasiti vinovati ei risca pana la 15 ani de inchisoare pentru omor intentionat.