Caz socant in sectorul Ciocana al capitalei. O fetita a fost filmata in timp ce este batuta si umilita de un alt grup de adolescente, iar imaginile au fost postate pe retelele de socializare. Cazul ar fi avut loc aseara. Politia s-a autosesizat si spune ca va investiga incidentul. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Publicat:07.02.2021, 20:02

Aceste imagini au ajuns la adresa redactiei noastre de la un urmaritor fidel. Potrivit lui, incidentul s-a produs pe strada Mircea cel Batran, iar totul ar fi inceput din motiv ca fata batuta ar fi numit-o urat pe mama uneia dintre adolestentele care o bateau. In video se aude cum fetele au un vocabular necenzurat. 

Acestea o pun pe copila care sta in genunchi langa un perete sa le sarute mainile, apoi o lovesc cu piciorul in fata. In tot acest timp cineva a filmat scena care a ajuns pe profilele agresoarelor, uterior insa imaginile au afost sterse.

Natalia STATI, OFITER DE PRESA AL POLITIEI CAPITALEI: „Urmare a imaginilor aparute in sursele mass-media, cat si pe retelele de socializare unde o tanara este injosita de catre un alt grup de tineri, Inspectoratul de Politie al sectorului Ciocana s-a autosesizat cu privire la cazul dat.”

Potrivit telespectatorului care ne-a expediat imaginile, nu este prima data cand fetele posteaza astfel de imagini pe retelele sociale. Politistii urmeaza sa stabileasca toate circumstantele acestui caz si sa identifice pe adolescentele care apar in imagini, după care agentul constatator va lua o hotarare.