Mama bebelusului care a fost aruncat de catre sot de la etajul patru al unui bloc de locuit din capitala, sustine ca in acele momente era plecata la magazin cu fiica sa mai mare de 2 ani. Cand s-a intors a vazut ambulanta, iar vecinii vorbeau ca a cazut un copil de la etaj, insa nu a crezut ca acesta era copilul ei, pe care il lasase cu sotul, acesta fiind bolnav de diabet. 

Ultimul update: 05.07.2022, 12:43 Publicat:05.07.2022, 12:08

„Era sotul meu, nu ne-am certat, noi cu fiica am iesit pana la magazin, ne-am intors, iar acolo era ambulanta, politia nu am observat-o. Ne-am ridicat, vecinii vorbeau ca a cazut un copil de la geam, eu nu am crezut ca acesta este copilul nostru. Cand am intrat in casa, nu am vazut copilul, l-am intrebat pe sot si atunci am inteles ca el nu era bine. El are diabet si cand zaharul scade el nu este bine, avea probleme de sanatate, care nu se trateaza. El nu este agresiv, el poate uneori sa adoarma, sa vorbeasca aiurea, dar niciodata sa faca ceva gresit, in special cu copiii. Asta nu este prima data cand il las cu copiii, el sta cu ambele fiice. Niciodata nu s-a intamplat asa ceva”, a declarat mama copilului pentru PRO TV.

Aceasta a mentionat ca sotul ei avea 28 de ani si cu el se cunoaste de aproximativ 5 ani, iar casatoriti sunt de 3 ani. 

Intrebata cum se simte dupa aceasta tragedie, femeia a spus ca se simte rau, insa nu a luat calmante pentru ca mai are inca o fetita de 2 ani de care trebuie sa aiba grija. 

Totodata, femeia sustine ca sotul ei nu este vinovat pentru cele intamplate si vrea ca acesta sa fie eliberat. 

„El singur este in soc cand a inteles ce a facut, nu si-a dat seama, el nu putea sa faca asa ceva, este un tata foarte bun”, a mai adugat femeia. 

Ieri, un barbat de 28 de ani, de origine straina, a fost retinut de oamenii legii pentru comiterea unui omor. Acesta si-a aruncat fetita de doar 3 luni de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Alba-Iulia.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.