Compania „Golimp Art” SRL, administrata de fostul director interimar al Serviciului de Protectie si Paza de Stat (SPPS) Anatolie Golea, este, din septembrie 2020, noua proprietara a terenului si a cladirilor centrului comercial si de agrement „Megapolis Mall” din capitala. Firma familiei fostului functionar este si proprietara retelei de magazine Azart Outlet.

Publicat:16.02.2021, 17:09

Societatea cu raspundere limitata „Golimp Art” a fost fondata pe 15 februarie 2018, iar in calitate de administrator al companiei figureaza fostul sef al SPPS Anatolie Golea. Fondatoarea companiei este Olga Bordei, care este sora fostului sef interimar al SPPS.

Potrivit datelor de la cadastru, dreptul de proprietate asupra cladirii si terenurilor aferente centrului comercial „Megapolis Mall” a fost obtinut de firma familiei Golea pe 14 septembrie 2020, in urma unui contract de vanzare-cumparare, iar ulterior, pe 8 decembrie 2020, bunurile imobile au fost ipotecate pentru un credit de la Banca Comerciala Victoriabank in valoare de 51,9 milioane de lei.

CITESTE MAI DEPARTE PE: ZDG.MD